spasiće vas
Ako vam je kiseli kupus presoljen, ubacite ovo povrće u bure: To ga čuva do leta, nećete morati da ga bacite
Rešenje je jednostavno i više neće imati nikakvu brigu
Mnogim domaćicama kiseli kupus ispadne previše slan, ali jedno povrće je spas u tim situacijama.
Rešenje je jednostavno i više neće imati nikakvu brigu.
Ima i onih koji stavljaju očišćen krompir u kacu sa kiselim kupusom kako bi pokupio višak soli. Problem je što krompir so skuplja prilikom kuvanja pa ako ga stavite sirovog malo toga ćete rešiti.
Savet iskusnih domaćica Ali, bez brige rešenje za suviše slan kiseli kupus postoji. Kako savetuju iskusne domaćice dovoljno je da u kacu sa kupusom ubacite šargarepu i zeleni paradajz koji će apsorbovati višak soli iz rasola i kiselog kupusa.
Da podsetimo, Bugarke imaju svoj recept za kiseljenje kupusa i mnogo je drugačiji od našeg.
Bonus video:
(Espreso/Krstarica/M.K./Prenela: N.J)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!